🐓韓滋樂四拼炸雞(無骨)🐓店家嘅炸雞完全冇雪味,外脆內嫩肉汁十足,一啲都唔乾,炸份量拿捏得剛剛好,食到炸雞嘅香脆之餘,又唔會成口粉,而店家仲自設左多款口味選擇,新鮮感十足🥰🧄香蒜醬油炸雞🧄少少甜嘅醬油汁,上面再鋪滿晒韓國炸蒜片,強烈建議連蒜片一齊食👍🏻👍🏻🧀芝士雪花炸雞🧀呢款芝士炸雞絕對將韓國人鍾意芝士嘅程度表露無遺,店家芝士粉落得夠重手,所以好香同時又唔會覺得乾,芝士味濃郁之餘又唔會覺得漏,芝士控絕對要試。🤤🌶️火辣炸雞🌶️甜甜辣辣嘅韓式辣醬係我嘅最愛,一口火辣炸雞,一啖啤酒,真係一大享受。🍺🍻🍻🍺🧅香蔥炸雞🧅店家有預先將紫蔥同埋香蔥去爆一爆先至加上炸雞上面,令炸雞香味更突出。🍢韓式魚糕鍋🍢鍋入面除咗有鮮味彈牙既韓國魚糕之外,仲有韓式年糕、韓式粉絲等等,用料豐富,鍋嘅湯底,好鮮味,一飲停唔倒口,當你掛住韓國美食嘅時候,嚟呢度點過魚糕鍋,絕對係唔錯嘅選擇。🍝韓式炸醬麵🍝韓國炸醬麵嘅特點係個黑醬,味道小小甜,非常濃稠、色澤鮮亮,入口係甜而不膩,配上豬肉碎既香滑以及嚼度十足的超彈性圓麵,一試愛上。🐮烤牛肉煎餅🐮牛肉餅入面除咗有牛肉之外,仲混合咗啲蔬菜蘿蔔絲等等,口感豐富、肉汁豐盈,一份有三大塊

🧀芝士雪花炸雞🧀

🧅香蔥炸雞🧅

🍢韓式魚糕鍋🍢

🐮烤牛肉煎餅🐮
牛肉餅入面除咗有牛肉之外,仲混合咗啲蔬菜蘿蔔絲等等,口感豐富、肉汁豐盈,一份有三大塊,每一啖都肉汁十足,外脆內嫩,絕對值得一試。

🍹紅葡萄柚梳打🍹
酸酸甜甜嘅紅葡萄柚,再加上涼透心嘅梳打,飲一啖之後,又可以繼續食過🤤

🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳值得重點一讚嘅係店內嘅服務,每一位入店嘅客人,店員同埋韓國老闆都會注意到,好attentive,晚市雖然都幾爆場,但係佢哋都留意到每一台客人嘅需要,見到我好鍾意飲個魚糕湯,主動問我需唔需要加多少少湯俾我🥰呢一個舉動真係十分之窩心。🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳
  • 炸醬麵
  • 韓式魚糕湯