2022-10-08
天呀,食神再次眷顧我終於食到一碗非常非常好味的拉麵個人喜歡捲曲拉麵呢度都有得選擇直拉麵一如以往 有軟硬適中 麵質地選擇我同朋友去食實在太好味,食完一碗要再嗌多另外一碗share。但係唔好以為係細碗,一碗都已經好飽正常男人份量的,而且湯質感係稠密濃厚的。✏️要嗌多一碗夏天時令 <檸檬拉麵>食慾大增‼️‼️完全同傳統式拉麵毫無遺和感非常出色‼️🧡🧡🧡🧡🧡我✏️第一碗嗌嘅係<至極雞白湯拉麵>我從來都唔會太識得欣賞拉麵的肉,我食拉麵都係為咗食個麵同埋湯底的佢呢度係用雞白肉有Pepper 了,一啲都唔粗糙,嫩滑有不肥,加上超級濃雞湯非常出色成碗湯飲晒見圖就知道了🧡🧡🧡🧡🧡✏️第二碗朋友嗌嘅係 <魚介雞白湯拉麵>雞白湯嘅風味加上魚介嘅濃郁提升了兩者嘅鮮味,又一出色之作🧡🧡🧡🧡🧡食完之後真係明白嗰種溫暖同開心係有幾重要,食到咁我諗店主他們都對我一個女仔留下印象吧,飲晒啲湯係最大尊敬他🫡由於真係好好味,所以都需要等待片刻的,但絕對值得!真係俾滿分💯!逐步逐步嚟下次試吓海老味,再下次再試下辣味先得,但係我都好有信心呢間嘅絕對唔會令任何人失望!
終於食到一碗非常非常好味的拉麵
<至極雞白湯拉麵>
✏️第二碗朋友嗌嘅係
<魚介雞白湯拉麵>
雞白湯嘅風味加上魚介嘅濃郁
提升了兩者嘅鮮味,又一出色之作🧡🧡🧡🧡🧡
逐步逐步嚟下次試吓海老味,再下次再試下辣味先得,
但係我都好有信心呢間嘅絕對唔會令任何人失望!