今晚收工同幾個同事黎食日本菜,佢推介我地黎食呢間,話性價比好高,高質價值合理睇緊menu個時店員都好nice,介紹唔同既菜式俾我地,有問必答好有善,最後我地叫到成枱餸~~~~~~~~~~~我地點的菜式:雞肉丸子拼盤酒盜芝士清酒廣島生蠔唐揚魷魚軟骨銀鱈魚西京燒串燒拼盤四色刺身味噌廣島蠔令和玉子燒自家梅酒~~~~~~~~~~~雞肉丸子拼盤有四款,包括燒雞肉丸、紫蘇肉丸、炸流心芝士肉丸同埋雞軟骨肉丸。我覺得雞軟骨肉丸最好味同埋特別,咬落去有軟骨既脆口加埋微辣既味道好滋味。酒盜芝士真係美味到爆,我個人非常推薦飲酒既朋友黎食,店員話酒盜係一D魚內臟、魚腸既漬物,味道好濃但唔腥,配埋芝士個種香味,入口慢慢溶化,呢種咸味送酒一流清酒廣島生蠔隻隻都好肥大,外型就好吸引,店員教我地既食法係將成隻生蠔放入杯清酒道一啖食落口,我唔太好清酒,所以都係食左隻蠔再飲少少酒,本身隻蠔都好鮮味,但原來加左酒隻蠔會變得超級甜,好正唐揚魷魚軟骨我覺得都係送酒食既食物,炸得唔會太脆但入面爽口,都唔錯銀鱈魚西京燒魚燒得好滑,甜甜地好好味串燒拼盤包括有雞翼、雞皮、雞軟骨、大蔥豚肉、秋葵等等,味道都好好,一班人食就岩哂味噌廣島蠔

~~~~~~~~~~~
我地點的菜式:
四色刺身
味噌廣島蠔
令和玉子燒
自家梅酒
~~~~~~~~~~~

銀鱈魚西京燒魚燒得好滑,甜甜地好好味

味噌廣島蠔有好多隻蠔,但個人認為出色在個湯,蠔味濃郁,鮮甜到爆

自家梅酒超級出色,必定要讚讚佢既梅酒,係自家製,好甜好香,唔飲酒既都會覺得好飲