2019-08-18
小吃貨好耐冇食過海鮮啦,呢一日同阿哥嚟到火炭附近試吓呢一間健康養生海鮮蒸氣粥底鍋大擦一餐!😆 海鮮蒸氣鍋我之前都食過但係呢一間同市區餐廳唔同,餐廳環境佈置好靚好特別,坐得又舒服,安靜嘅環境配上音樂,聽住JJ嘅歌未食個人已經覺得好陶醉~點解我唔係同男朋友去食而係同大食懶阿哥去食呢🙄環境好啱情侶一齊嚟食,或者三五知己Happy Hour 一大班朋友包個場私人飯局又得,聽講包場仲可以有live Music!啱晒鍾意食嘢聽歌嘅朋友仔我哋叫咗個Set Dinner海鮮餐,北海道大扇貝、蒸青花龍蝦、蒸鮑魚拼番薯貝、安格斯牛蘆筍卷配蟹肉海膽粉皮卷、紫聰栗子蒸新鮮雞、龍躉配花生芽,最後配上多款海鮮精華熬出嚟嘅16穀米粥,哇~~又正又健康😛食材好新鮮而且每道海鮮都會配上健康有機配菜,每一道海鮮都有服務員服侍計好蒸嘅時間而且會講解食材同有咩功效 服務好又細心,好值得一讚呀!👍🏻👍🏻👍🏻呢餐好豐富好健康!食飽飽非常滿足😋因為座位唔多所以去幫襯嘅朋友仔記得預先訂定枱啦😉