2022-02-04
之前睇過有幾個YouTuber都介紹過呢間🤣 見佢唔太貴就求其試吓啦~ 🫔 經典越南法包(半個約4.5寸)$30呢間越南嘢主打「經典越南法包」,入面嘅配菜非常豐富,以下包括:扎肉、烤肉、甘筍、蘿蔔、肝醬、蛋黃醬、青蔥、芫荽、辣椒同埋豬肉鬆。入到去店員會先問你要一個定半個然後再問你要唔要辣同埋加唔加套餐~ 因為唔太肚餓所以淨係叫咗半個走辣(約4.5寸)雖然唔係即刻食但法包仍然保持到脆卜卜,唔會好似出邊嘅餐廳咁硬到咬極都咬唔開🤣 小妹最鍾意係佢酸酸地嘅蘿蔔絲同甘筍🙈 非常之開胃~ 另外扎肉同燒肉嘅份量都唔算少!感覺上唔係好覺落咗好多醬但勝在啲肉本身夠濕潤,唔會話食兩啖就覺得好乾😬 唯一不足係如果個法包係暖嘅可能會好食啲(純粹個人喜好,正常出邊食嘅發包應該係溫/凍(?))不過整體來講非常不錯~ 經過嘅真係要試吓!⭐️ CP值:🐘🐘🐘🐘⭐️ 打卡able:🐘🐘🐘⭐️ 舒適度:🐘🐘⭐️ 再食指數:🐘🐘🐘🐘
🫔 經典越南法包(半個約4.5寸)$30
經過嘅真係要試吓!
⭐️ CP值:🐘🐘🐘🐘
⭐️ 打卡able:🐘🐘🐘