2023-08-06 14 瀏覽
高質越南菜推介!❤️好好食😋今次去黃金海岸搵食 呢間餐廳環境好有度假feel🤭食物好岩我口味!參巴醬炒通菜 $85平時都係見到飛天/馬拉盞炒通菜~呢個醬我第一次試,就愛上咗!通菜係平時我食越南餐廳會必叫的家常菜啦~上面有炸蒜同埋醬汁好入味!特色咖哩蛋炒軟殼蟹 $198我哋都好鍾意食軟殼蟹!🥰超推薦呢一個~即炸香脆!份量超大!咖哩係甜的同加入蛋花 配上法包吸晒啲精華😍正河內手撕三黃雞絲湯河 $118呢個係經典嘅越南湯河!最欣賞熱辣辣同埋個湯底好清澈~會想飲多幾啖😌炭燒澳洲頂級M9和牛後腰脊 $328呢個都超推薦好好食!中間粉嫩外層有炭燒嘅香味!配上焦糖雨露汁好夾~建議趁熱食招牌蟹肉炒飯 $158炒飯粒粒分明!上面有紅蘿蔔絲臘腸椰菜香菜等等配料~仲有蟹肉粒同埋蛋粒 顏色十分豐富 味道好岩我口味!推薦👍Cranberry Juice $48個人好鍾意飲蔓越莓汁,酸酸甜甜好飲!餐廳係會提供檸檬水~加一服務費Bistro Hoi An (屯門)屯門青山公路1號黃金海岸商場地下1A號舖#foodporn #foodie #yum #delicious#instafood#foodstagram#no
高質越南菜推介!❤️好好食😋

參巴醬炒通菜 $85

特色咖哩蛋炒軟殼蟹 $198

河內手撕三黃雞絲湯河 $118

炭燒澳洲頂級M9和牛後腰脊 $328

招牌蟹肉炒飯 $158

Cranberry Juice $48
個人好鍾意飲蔓越莓汁,酸酸甜甜好飲!

餐廳係會提供檸檬水~

加一服務費

Bistro Hoi An (屯門)
屯門青山公路1號黃金海岸商場地下1A號舖

#foodporn #foodie #yum #delicious#instafood#foodstagram#nomnom#foodpics#foodlover#foodblogger#foodphotography #foodgram#fooddiary #foodbeast#healthyfood#foodcoma #foodheaven#foodshare#foodforfoodies