2024-05-12
舉高雙手🙌🏻,趷高囉柚🍑,鬆開褲頭🤰,隊晒入口🧋!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🧋 閨蜜奶茶 少少甜 HK$30>配芋圓及西米,紅茶底・味道:一入口,濃郁奶香同甘甜紅茶一齊搶閘跑出🐎!兩者互搶C位同時又平衡得好好,少一個都唔得啊(=´∀`)人(´∀`=)!鮮奶濃郁,紅茶唔澀,嗒耐咗仲有餘韻🤌🏻,但唔會停喺口好耐。係水準以上嘅奶茶👍🏻,主觀啲嘅話,本波覺得再少甜啲就perfect池喇🤓・口感:芋圓同西米比平時出面飲開嘅更煙韌,係去到彈牙有㬭口嘅香口膠級數XD 煙韌控肚波表示大喜😚🥭 楊枝玉茗甘露 少甜 HK$38・味道:係純芒果汁,唔係芒果糖漿就基本啦!本波幾欣賞佢有構思過甜品轉嘢飲點做,唔係直接將一碗糖水倒落個杯就算。芒果汁好輕身但唔係溝浠,解暑必備🌞!・口感:料好足,西柚粒酸酸甜甜一啲都唔苦!寒天波波好彈XD 唔似平時飲楊枝甘露會好漿口,呢款甜度同厚度平衡得好好👍🏻・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・🤰性價比:高~🤰9衝度:9衝~🤰結論:除咗甜度可以再調整之外,本波覺得呢間一級棒,值得我用珍貴quota飲嘅肥仔水👅!・・・・・・・・・・・・・・・・・・・・daitoub
🧋 閨蜜奶茶 少少甜 HK$30
>配芋圓及西米,紅茶底
🥭 楊枝玉茗甘露 少甜 HK$38
🤰性價比:高~
🤰9衝度:9衝~
daitouball