2021-11-23 45 瀏覽
<120 分鐘晚市火鍋放題>😍呢間人和月主打有唔同 level既火鍋放題 有好多唔同既火鍋湯底任選一個 我就揀左🍴特選 298 蚊餐 首先頭盤可揀酸菜魚 麻辣雞煲 韓國芝士雞 我點左麻辣雞煲🐥🌶️ 雞煲 好足料 佢既香料同平時花椒八角有 d唔同 仲有 d泡椒所以夠香辣 而且佢既醬汁帶 d甜 所以夠甜辣 唔錯👍🏻🍴然後再用湯底打邊爐 點左蕃茄粟米甘筍濃湯🍅🌽 好足料 酸甜開胃又夠清新 要黎打邊爐就可以好食得出本身打邊爐料既味道 任食既野包括 肉味濃既牛下肩 ,牛板腱,彈牙 既 金錢展 , 爽口肥美既牛胸爽 , 雪花肥牛🐂 黑豚肉 五花腩片🐖,佢牛同豬既質素好好 淨係食呢 d都值回票價 花鵰醉雞好香花鵰味雞肉彈牙 🐥海蝦🦐足料既 墨魚滑 蝦滑 新鮮既 鯇魚片 👍🏻佢幾款餃好似粟米餃 木耳餃同韭菜餃都十分新鮮 皮薄餡靚🥟 正 🍴出面既食物都有得任拎 唔同菜 炸魚皮 魷魚 午餐肉 豆卜 蟹柳 各類菇等等 🍴仲有精選甜品 同飲品好似洛神花茶 菊花麥 冷泡茶等等 甜品可以自己拎芋圓仙草 仲有芝麻糊豆花 都唔錯🍡#火鍋 #放題 #打邊爐 #豆腐花 #芋圓 #芝麻糊 #肥牛 Scor

<120 分鐘晚市火鍋放題>😍

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#人和月雞煲火鍋
尖沙咀海防道38至40 號中達大廈3 樓
~~~~~~~~~~~~
2021-11-23