2021-10-28 710 瀏覽
之前見到朋友食過呢間餐廳所以好奇嚟試下鋪面唔係好顯眼,但係地點鄰近地鐵站都好方便裝修有特色,溫馨小餐館嘅感覺(´・ω・`)嘢食有好多選擇,有西餐又有印度菜咁我地嗌咗四樣嘢four season pizza ($148)pizza size 係 10inch,上面有啲雞肉芝士蘑菇咁,最特別係每塊上面都有啲乳酪同類似甜辣醬令到pizza嘅味道多咗啲層次又唔會好heavy!餅底厚度啱啱好(個人取向哈哈)個邊邊有啲脆,好香口,但餅底偏實。整體都係好食(^ν^)ribs(half) ($148)個ribs用心型碟上哈哈😆呢到係half ribs但都有八條骨(。・ω・。)雖然佢都係偏薄。呢個ribs面頭微焦,入面好入味同好冧,啲肉都好離骨同軟骨位都好冧(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)好香燒烤味!高質cheese naan ($38)呢個nann加咗芝士所以厚啲,入面都好有咬口,芝士唔係拉絲嗰種,係偏奶香嘅味道。加埋食到好食嘅麵粉香。lamb spinach ($118)啲羊肉煮到好軟一咬就咬得開,都有少少羊肉羶味,不過唔算好岀。佢係好香菠菜加香料嘅味道,配naan一齊食好正!佢係好濃厚嘅質地,每一啖都係菠菜同羊肉(
之前見到朋友食過呢間餐廳所以好奇嚟試下
鋪面唔係好顯眼,但係地點鄰近地鐵站都好方便
裝修有特色,溫馨小餐館嘅感覺(´・ω・`)
嘢食有好多選擇,有西餐又有印度菜咁
我地嗌咗四樣嘢

four season pizza ($148)

ribs(half) ($148)

cheese naan ($38)

lamb spinach ($118)
啲羊肉煮到好軟一咬就咬得開,都有少少羊肉羶味,不過唔算好岀。佢係好香菠菜加香料嘅味道,配naan一齊食好正!佢係好濃厚嘅質地,每一啖都係菠菜同羊肉(´・ω・`)

整體而言食物質素都好高同埋環境都好有格調(^ν^)兩個人嚟食或者多啲人嚟試多啲嘢食都冇問題(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
2021-10-24
  • Ribs