2021-01-11
🛋店舖寬敞開揚,沙發舒服,上菜過程快速。款式種類繁多,食物有多款意大利飯、奄烈、多士、意粉選擇,飲品亦有咖啡、雞尾酒、茶類等等。🍛Soft -shell Crab Risotto $118軟殼蟹意大利飯係最驚喜嘅,原隻軟殼蟹鋪喺中心,相當吸睛。意大利飯口感較軟,內含一絲絲蟹肉,沾滿忌廉,非常滋味。當中更添加蔬菜粒,中和醬料嘅膩口感覺。🥠Grilled Beef Guacamole &Salad Ciabatta $98烤牛肉鮮嫩,配上大量蔬菜格外清新。最喜歡係較少見嘅意式拖鞋包,外脆內軟。🌹Rose Latte $45🍵Mocha Latte $45拉花色香味俱全,特別係玫瑰味伴上花瓣,淡淡花香,甜度適中。😲P.s.餐廳定位非常多元化,日間會賣咖啡,入夜變身酒吧餐廳;亦會與唔同手作導師合作開設唔同類型Workshop包括插花,咖啡班同art jam等係店內嘅賣點之一。
🌹Rose Latte $45
🍵Mocha Latte $45
拉花色香味俱全,特別係玫瑰味伴上花瓣,淡淡花香,甜度適中。