2022-11-28
🤍醉胡爐🖤尖沙咀柯士甸路20號保發商業大廈地舖🍲濃湯佛跳牆雞翅鍋 $398呢個鍋底完全係全晚嘅精華!餐廳嘅自家特色鍋底選擇好多,我哋最後揀咗呢個佛跳牆雞翅鍋。一上枱已經嚇親😱入面有翅肉、鮑魚、花膠、海參、螺肉、金華火腿等,再加上大量雞件煮成濃湯,非常濃郁!湯底鮮甜十足,我哋每人飲咗兩碗湯先開始煮嘢食😌🥩手切頂級安格斯肥牛 $298安格斯牛望落賣相吸引,雪花鮮明🤩食落去入口即化,就算叫咗細份都有成十幾塊!🥟餃子拼盤/🍢丸類拼盤 $128試咗兩款丸同餃類,都係餐廳手工製,兩碟嘅CP值都好高😙最好食嘅係鮮蝦雲吞,真係整到乒乓波咁大,每粒蝦肉都有成四五粒。🥗蔬菜拼盤 $63蔬菜都洗得好新鮮,有幾款時令菜(白菜、油麥菜、生菜、西洋菜),加埋落雞湯度索晒味!🌶泰式無骨鳳爪 $78叫咗款開胃小食😋估唔到餐廳整呢啲小菜都幾好味,份量都好多!
🖤尖沙咀柯士甸路20號保發商業大廈地舖
🍲濃湯佛跳牆雞翅鍋 $398
呢個鍋底完全係全晚嘅精華!餐廳嘅自家特色鍋底選擇好多,我哋最後揀咗呢個佛跳牆雞翅鍋。一上枱已經嚇親😱入面有翅肉、鮑魚、花膠、海參、螺肉、金華火腿等,再加上大量雞件煮成濃湯,非常濃郁! 湯底鮮甜十足,我哋每人飲咗兩碗湯先開始煮嘢食😌
🥩手切頂級安格斯肥牛 $298
🥟餃子拼盤/🍢丸類拼盤 $128
🥗蔬菜拼盤 $63
🌶泰式無骨鳳爪 $78
叫咗款開胃小食😋估唔到餐廳整呢啲小菜都幾好味,份量都好多!