2024-10-22 494 瀏覽
馬鞍山素有「美食沙漠」之稱,今次黎到馬鞍山,同大家介紹一間由正宗韓國人主理既韓式料理 一 釜山炸雞披薩 @busanchickenpizza🌟五味炸雞 $239韓式炸雞 口感香脆,而味道則分別有五種口味:經典原味、邪惡既雙重芝士、香甜微嗆既蜜糖芥末、香甜惹味特色甜辣、咸香感十足既洋蔥蛋黃而我個人而言,我會比較鍾意邪惡既雙重芝士、香甜惹味特色甜辣🤤👍🏻👍🏻🌟韓式烤肉披薩(牛肉) $169Pizza底系薄批,餡料包括牛肉、火腿、青椒、橄欖、水牛芝士,搭配韓式烤肉醬,整體而言口感酥脆,鹹香惹味🤤👍🏻👍🏻🌟人參雞湯 $98人參味十足,搭配燉煮至入味既雞肉,好補身😂👍🏻🌟香烤牛肉便當 $85韓式烤牛肉份量十足,搭配韓式魚餅、玉子、沙律、烤香腸、韓式涼拌小菜,以便當黎講非常豐富👍🏻👍🏻📍釜山炸雞批薩地址:馬鞍山鞍誠街18號MOSTown Street 新港城中心大街(2期)地下23-26號舖#馬鞍山 #釜山炸雞批薩 #炸雞 #批薩#韓式炸雞 #五味炸雞 #人參雞湯 #為食關注組 #覓食馬鞍山 #食在馬鞍山 #烤牛肉便當 #香港美食地圖 #馬鞍山食乜好 #香烤牛肉便當 #韓式烤肉披薩 #九十後行到邊

🌟五味炸雞 $239

🌟韓式烤肉披薩(牛肉) $169

🌟人參雞湯 $98
人參味十足,搭配燉煮至入味既雞肉,好補身😂👍🏻

🌟香烤牛肉便當 $85

📍釜山炸雞批薩

#馬鞍山 #釜山炸雞批薩 #炸雞 #批薩#韓式炸雞 #五味炸雞 #人參雞湯 #為食關注組 #覓食馬鞍山 #食在馬鞍山 #烤牛肉便當 #香港美食地圖 #馬鞍山食乜好 #香烤牛肉便當 #韓式烤肉披薩 #九十後行到邊食到邊
#HKIG #HKIGER #HONGKONGFOODIE