2019-08-15
無寫過食評但覺得食物高質,而老闆十分用心經營,customer service 好好,所以要表揚下。第一次嚟間餐廳。環境不錯,幾舒服。我地三個女仔嗌左一份 Argentinian cube roll ribeye。觀察左一陣先知道成間餐廳得老闆娘一個,由落單、煮嘢、serve 客、埋單都係佢落手落腳做。 😱當時2點鐘,有另外兩台客,所以老闆娘分身不暇。雖然係咁,但都聽到老闆娘不忘問其他客人feedback,用心服務。由於等左好一段時間份ribeye 都未到,所以老闆娘送左客Bolognese spaghetti。🍝因爲無食早餐太肚餓所以無影相 意粉唔會過淋/過油、煮得啱啱好。啖啖蕃茄肉、牛肉配合埋香草、芝士,幾好味!Argentinian cube roll ribeye 顧名思義係阿根庭進口嘅肉眼。Ribeye 好大塊好厚,配菜係Asparagus, 薯仔同紅蘿蔔。 Medium rare 啱啱好。用左香草黎醃、配合埋肉眼本身嘅油脂,十分香口,濃而不肥膩。實在係好大塊,我地三個女仔食得好飽。 😋食到咁上下,老闆娘問我地食物如何。又斟左檸檬茶比我地,非常親切。🥰突然間老闆娘遞左碟生日蛋
第一次嚟間餐廳。環境不錯,幾舒服。
我地三個女仔嗌左一份
Argentinian cube roll ribeye。
因爲無食早餐太肚餓所以無影相
突然間老闆娘遞左碟生日蛋糕,原來係朋友order 比我嘅驚喜! 賣相非常靚。✨
之後同老闆娘吹左一陣水。相信依頭嘅餐廳係依兩個月營業得好艱難。 但好多嘢e.g. Cream cheese, cheesecake 都係佢落手落腳整。而且佢好注重食物材料!
實實在在咁感受到老闆娘嘅用心經營!一定會繼續支持依間良心小店!