ꕥ•The Yell-Owl Seafood And Grill•高質餐廳ꕥ今日約咗朋友係元朗行街,經過一間感覺好有情調嘅餐廳😍❤️‍🔥我同朋友就試過究竟🤤❥𝑆𝑒𝑎𝑓𝑜𝑜𝑑 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑡𝑒𝑟五種類$358 第一眼比佢Seafood platter嚟引住🤤💖海鮮🦞我地叫咗❦龍蝦🦞❦虎蝦🦐❦鮮蝦❦鑽石蜆❦翡翠螺配乾蔥大蒜忌廉 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)店員推介🤤勁足料,龍蝦仲要有膏勁新鮮😋虎蝦好大隻😍翡翠螺大大隻🤤鮮蝦亦好鮮甜,上次都介紹過鑽石蜆,肉質肥美,醬汁需然勁香濃🧄但食完嘴唔會太大陣蒜味👍🏻👍🏻抵食啊!平時出邊3種都要幾百蚊!呢間值得一試!味道價錢質素𝑤𝑖𝑛𝑤𝑖𝑛♡︎❥美國🇺🇸𝑢𝑠1855安格斯肉眼扒🥩(12oz)$348牛扒有澳洲牛,美國牛,今日決定食好啲!竟然仲可以配兩款嘅薯菜🤤我自己就叫咗薯角,店員推介我食芝士瘋薯🍟Crazy🤤🤤🤤佢個芝士瘋薯真係痴咗線咁好味!佢係薯條加番薯條🍟一叉落去食咗兩種口味!而且仲配左芝士醬,如果可以我一定會揀兩份芝士瘋薯😆🍟勁勁勁好食!跟住我哋就食主菜啦🥩牛扒Medium 大理石紋理的油花,油脂完美豐嫩比例,衝擊味蕾😍肉質軟嫩多汁!勁好食😋❥𝐶𝑎𝑝𝑝𝑢𝑐𝑐𝑖𝑛𝑜♡︎泡

今日約咗朋友係元朗行街,
經過一間感覺好有情調嘅餐廳😍❤️‍🔥
我同朋友就試過究竟🤤
海鮮拼盤

❥𝑆𝑒𝑎𝑓𝑜𝑜𝑑 𝑝𝑙𝑎𝑡𝑡𝑒𝑟五種類$358
第一眼比佢Seafood platter嚟引住🤤💖海鮮🦞
我地叫咗❦龍蝦🦞❦虎蝦🦐❦鮮蝦❦鑽石蜆❦翡翠螺
配乾蔥大蒜忌廉 (⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)店員推介

❥美國🇺🇸𝑢𝑠1855安格斯肉眼扒🥩(12oz)$348
牛扒有澳洲牛,美國牛,今日決定食好啲!
竟然仲可以配兩款嘅薯菜🤤我自己就叫咗薯角,
店員推介我食芝士瘋薯🍟
Crazy🤤🤤🤤佢個芝士瘋薯真係痴咗線咁好味!
佢係薯條加番薯條🍟一叉落去食咗兩種口味!

泡沫咖啡
❥𝐶𝑎𝑝𝑝𝑢𝑐𝑐𝑖𝑛𝑜♡︎泡沫咖啡
這杯咖啡我喜歡💕平時有啲太多奶會感覺好甜,
佢沖得啱啱好而且用咗佢哋🦉泡沫印係貓頭鷹Oᗯᒪ十分可愛😍

💡另外店員同我哋講佢哋有聖誕到會💡
💕最後兩頁可以看到💕絕對可以試😍高質💗

◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝◡̈⃝
😋味道:9/10
🍽環境:9/10