2023-09-21
🎖️豆乳鹽酥雞配涼拌泰式米粉 $82 推推⭕️鹽酥雞一定要嗌!有五嚿 本身已經醃得入味 個炸皮薄 脆 啱啱好 每一嚿肉質都好滑 唔乾!配埋特制大澳蝦醬 但係齋食都好食 估唔到鹽酥雞配泰式米粉都幾夾 酸酸甜甜 好清爽 想一啖接一啖食芋泥地瓜QQ球 $48/6 推⭕️$8/1 都貴 外脆內軟 裏面係棉密嘅芋泥分兩啖食啱啱好 因為一啖食會有啲乾🤣唔會好甜 芋泥味都唔假 麻辣鴨血 $52 ⛔️偏向麻香 椒麻辣 唔食得辣嘅都應該可以食香料味都重 鴨血新鮮 外脆內嫩不過唔係必食🎖️香蔥半筋半肉便當(麻辣)$124 推⭕️半筋半肉啱啱好 肉質唔柴 都淋淋&入味牛筋 細細舊 軟綿入味 仲有其他配菜 增加口感 整體都好食除咗有啲貴+柚子四季春茶(少冰 少甜)⛔️柚子同埋茶味都唔濃 係清淡派 但用嚟解渴👌🏻🎖️朱古力榛子醬&香蕉牛角包窩夫配抹茶雪糕 $72 推推⭕️Croffle 超酥脆 配埋香蕉軟綿綿 好夾抹茶雪糕 苦澀帶點甜味 配埋窩夫冰火兩重天好正 !🤩 仲有啲朱古力脆米 三重口感下次想試埋其他味!呢一間會encore!🎖️推薦可以嗌 我哋平日7pm去到唔使等位 環境都舒服但我哋坐下層張枱有啲細我哋嗌好多嘢食爭啲擺
鹽酥雞一定要嗌!有五嚿
本身已經醃得入味 個炸皮薄 脆 啱啱好
每一嚿肉質都好滑 唔乾!
配埋特制大澳蝦醬 但係齋食都好食
半筋半肉啱啱好 肉質唔柴 都淋淋&入味
+柚子四季春茶(少冰 少甜)⛔️
柚子同埋茶味都唔濃 係清淡派 但用嚟解渴👌🏻
Croffle 超酥脆 配埋香蕉軟綿綿 好夾
下次想試埋其他味!
呢一間會encore!🎖️推薦可以嗌
我哋平日7pm去到唔使等位 環境都舒服
但我哋坐下層張枱有啲細
我哋嗌好多嘢食爭啲擺唔落 🤣
嘢食上枱唔係好快 不過我哋唔急
性價比一般 唔會話好平
但係中環嚟講我覺得都OK
因為好食 同埋冇加一!