2020-01-18 121 瀏覽
一出lift,就有大大個牌寫住「只招待會員」,清楚話比大家知係黃店💛💛然後一入門口就清楚睇到成間鋪頭嘅格局鋪頭唔算好大,但全部都係梳化凳,由於過左午市繁忙時間,店員俾我哋隨便坐~坐左一張四人枱,十分之闊落😚😚入面勁多佈置,仲有好多Memo俾大家寫俾手足,超級有心! !呢盞燈仲係自製添 好有心思🥰主食嘅選擇唔算太多,但分量十足同埋價錢抵!性價比高😚叫咗個牛肉湯烏冬有啲色彩繽紛嘅配料點綴,咬落去好有日式風味🥰湯底好濃味但係唔會好鹹😋牛肉望落去煮到好熟咁,但佢切得好薄,食落去好軟好鬆化,好入味!另外佢嘅日式卷蛋都有驚喜🍥🍥平時出邊食嘅都係好大陣麵粉味,同埋偏硬但係佢呢度煮嘅好入味之餘仲好軟🤤佢加咗好多配料,但係配料之間好夾㗎~朋友叫咗個台式滷肉飯,一開始以為上面嗰啲係木魚,原來係蒜來的🤣🤣滷肉飯好入味,又唔會覺得太鹹叫得雞蛋屋,自然每一道餸都有隻蛋,意外地同滷肉飯仲有烏冬都好夾!無論吃飯定係面都分量十足,我同朋友都食得好飽🤣🤣另外佢呢度嘅嘢飲會自動送一隻外賣杯俾你拎走, 十分方便啊!店員十分親切同體貼,好有禮貌~推介推介

然後一入門口就清楚睇到成間鋪頭嘅格局
坐左一張四人枱,十分之闊落😚😚

呢盞燈仲係自製添 好有心思🥰

主食嘅選擇唔算太多,但分量十足同埋價錢抵!性價比高😚
和風牛肉湯烏冬

叫咗個牛肉湯烏冬
有啲色彩繽紛嘅配料點綴,咬落去好有日式風味🥰
湯底好濃味但係唔會好鹹😋
但係佢呢度煮嘅好入味之餘仲好軟🤤
佢加咗好多配料,但係配料之間好夾㗎~
台式滷肉飯

滷肉飯好入味,又唔會覺得太鹹

無論吃飯定係面都分量十足,我同朋友都食得好飽🤣🤣

另外佢呢度嘅嘢飲會自動送一隻外賣杯俾你拎走, 十分方便啊!

店員十分親切同體貼,好有禮貌~推介推介
2020-01-16
和風牛肉湯烏冬