2020-08-06 655 瀏覽
——————————————————————[#cpig💛黃店] - 5/8 參與罷市10月捐錢給星火山下黃舍合作計劃店舖之一曾銷售口罩給巿民😷——————————————————————.好少可食到咁高質嘅黃店西餐😋💛有禮貌嘅店員服務亦都好好🥰(好勤力咁斟水同埋幫我哋收碟) Lunch set配沙律/湯,同埋tea/coffee/me!😍雖然Weekdays選擇可能少啲,但like咗佢哋嘅page有15%off👏🏼——————————————————————▽/ 慢煮雞肉烤大啡菇沙律 / 108配温泉蛋&蒜味蛋黃醬♥︎♥︎♥︎♥︎♡(大啡菇好入味😋沙律醬夠多,加分位✨係慢煮雞肉,質感一啲都唔”鞋”😍)./ 烤澳洲肉眼扒 / 168配田園蔬菜&燒肉汁♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎(Medium牛扒略嫌過熟,伴碟蔬菜都烤得超好味!🥰尤其係個南瓜,好”林”好重燒烤汁味🤤)./ Blue flower earl grey / ♥︎♥︎♥︎♥︎♡(唔知blue flower係咩味🤣😳但Earl grey茶包好香./ Lemon soda water / ♥︎♥︎♥︎♡♡(冇額外加糖所以好fresh🤗係Sparkling water +
[#cpig💛黃店] -

/ Blue flower earl grey /
♥︎♥︎♥︎♥︎♡

/ Lemon soda water /
♥︎♥︎♥︎♡♡
(冇額外加糖所以好fresh🤗係Sparkling water +片檸檬🍋)