2023-09-12
-點心到🍽️-燒賣/蝦餃 $30平時叫燒賣永遠都係一籠4粒兩個人食即刻飽哂好彩呢度有得2粒咁叫!入面舊蝦勁大隻😋-鮮蝦腐皮卷 $28腐皮卷煎到金黃色有少少焦咁勁好味😍加少少喼汁絕配👍-欖仁榴連酥 $30榴連控必食!好少食點心會有榴連既甜品通常都係乜糕同楊枝甘露🤣佢個酥皮好脆入面榴連蓉勁香😌-薑蔥牛柏葉 $26食點心牛柏葉同金錢肚都必點因為用個個碗蒸特別入味😂牛柏葉勁林唔洗驚咬到牙甩😉-金沙脆皮銀蘿腸 $28呢個腸粉必點!佢入面係包左蘿蔔絲酥勁好味😍個人覺得正過炸兩好多🤣入面蘿蔔絲勁甜😋-籠仔金銀蒜海蝦飯 $42重口味人士必食!佢個金銀蒜毫不吝嗇咁落成籠飯都鋪滿加埋豉油同蝦個個甜味🥲唔鐘意食飯既小編食左2碗🤣-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 油麻地彌敦道484號鴻星大廈地舖-#foodieluveat#foodisluveat_hk#foodieluveat_油麻地#foodieluveat_粵菜#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfo
點心到🍽️
#foodieluveat
#foodisluveat_hk
#foodieluveat_油麻地
#foodieluveat_粵菜
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #點心 #中菜 #飲茶 #點心餐廳 #籠仔蒸飯 #油麻地 #油麻地點心店 #點心到 #點心店