2023-04-29 48 瀏覽
朋友話好耐冇食燒肉,搵咗呢間和牛燒肉一郎。一入到去,環境唔錯,座位好闊落,坐得好舒服。我地今次揀咗Couse B,係中位價格。價錢係$448加一,星期五六日及公眾假期$498再加一。餐廳掃QR code落單,我地揀既Couse B有102款嘢食任點+舟·盛合+桶·盛合,有120分鐘可以慢慢燒。舟·盛合:有牛雞豚+海鮮+肉+蔬菜桶·盛合:有牛有雞有豚+蔬菜兩個盛合擺盤都好靚,非常適合打卡,同埋好味,加埋蔬菜,葷素搭配好正。我地叫咗個黑松露薯條,真係好好味🤤贏過晒出面個d,有驚喜到!黑松露醬超級無敵香搭配啱啱新鮮炸起既薯條,正呀!😍食到停唔到,真心推薦鍾意黑松露薯條的朋友試一試。除咗手機QR code落單之外,門口位置都有好多野食可以隨便拎隨便食隨便飲。沙律菜可以自己搭配唔同蔬菜同醬汁。出面有好多罐裝飲品可以拎,唔鍾意罐裝嘢飲既話,仲有好多特別既飲品可以自己斟,仲有啤酒搭配燒肉。門口位仲有爆谷機玩下,超級得意😆爆谷機隔離仲有棉花糖,可以拎返埋位烤棉花糖,好玩又好食🤤食飽千其唔好miss咗甜品,甜品係各種杯裝蛋糕在,肉桂青蘋果芝士餅,石板街,檸檬忌廉杯。不過最正既都係日本雪糕,有好多唔同味可

舟·盛合:有牛雞豚+海鮮+肉+蔬菜
桶·盛合:有牛有雞有豚+蔬菜

食飽千其唔好miss咗甜品甜品係各種杯裝蛋糕在,肉桂青蘋果芝士餅,石板街,檸檬忌廉杯。不過最正既都係日本雪糕,有好多唔同味可以揀,選擇困難症者患者既我真係隻隻味都試下😂 可惜肚仔唔允許😂

順便一提 有尿袋可以借用,$6一個鐘。