餐廳: Fat Belly Butcher & Gin House
資訊:

2019-12-22 1313 瀏覽
第一次寫comments. 為左支持呢間鋪頭。呢度真係大埔飲gin既好同唯一地方,服務好就基本,亦比我呢個大埔人多一個選擇。唔洗岀港島尖沙咀都得.夜媽媽悶悶地揸架車岀去,一個人唔想飲beer而大埔都無咩選擇。加上最近學人飲下gin, 就試一試呢度。先後試左兩杯唔同style既gin tonic, bartender 耐心介紹gin既分別同味道。一隻from UK, 一隻from Japan. 以後有排試。值得支持特式店鋪。
第一次寫comments. 為左支持呢間鋪頭。
唔洗岀港島尖沙咀都得.

值得支持特式店鋪。

2019-12-22