2021-10-10 637 瀏覽
呢間小店encore左兩次 想介紹好耐 雖然價錢有d貴 但係幾高質 有驚喜嘅😍 小店環境舒適 不論我lunch定夜晚去都試過包場咁濟😂 兩個人去建議好似我咁一個叫包一個叫撈濛 係夠飽嘅 又可以試多d😋. 蝦餅肉碎撈濛 . 呢個濛粉係我食過最好食嘅濛粉 以為好林個種普通野 點知咬超爽又彈牙之餘又好索汁 蝦餅炸得香脆 肉碎送粉係唔錯 落埋個汁小清新 唔會太咸 👍🏻. 牛油果法式麵包 .呢度必叫麵包!! 個包非常脆口 幾時都keep到咁乾身 之前試過軟殻蟹 肝醬 今次試牛油果 🥑 啖啖牛油果 仲夾左d扎肉 佢個醬汁叫左小辣好醒胃!! 而且好貼心幫我地分好哂👍🏻Lunch會包野飲 set由$90-130不等 相對抵食過dinner 檸檬茶會偏甜 都可以加錢轉滴漏咖啡☕️同事話好推介 唔食芫茜記得走呀💚

. 蝦餅肉碎撈濛 .

. 牛油果法式麵包 .

• 越南麵包
  • 肝醬扎肉麵包