2018-01-27 188 瀏覽
呢度菜式選擇唔多,勝在食物質素高。先上咖啡Caramel latte甜度適中,泡沫綿滑,非常順口。Dark roast 咖啡豆香, 奶味濃郁。Lobster Egg benedicts龍蝦已脫殼,方便食用。有點炭燒風味,幾大隻,鹹度配合英式麵包一齊食剛剛好。英式麵包一切落去就知道唔係來貨,係自家製既,好鬆脆。中間 放滿菠菜,上面當然係流心既水波蛋。醬汁唔係傳統既荷蘭醬,佢係唔帶酸味,我好鐘意。 All Day Breakfast我叫咗個All day breakfast,煙肉蛋賣相一流,面頭上嘅香草、流心蛋黃配上煎煙肉好夾。薯角炸得好脆好香,條條都實心,食到薯仔香味而不帶油嘅味道。腸仔肉味都夠濃,配香草同蘑菇沙律,絕對唔會覺得膩。一定要讚嘅係個牛角包,口感鬆脆帶非一般嘅牛油嘅香味,唔會有一種乾嘅感覺,好食!整體兩樣All day breakfast,由擺碟到味道,都係超水準,食到清哂碟!
呢度菜式選擇唔多,勝在食物質素高。
先上咖啡

Caramel latte

Lobster Egg benedicts

英式麵包一切落去就知道唔係來貨,係自家製既,好鬆脆。

All Day Breakfast