2023-03-18
星期五放工過嚟食 唔洗等位cafe 採用木系裝修 好靚 夠大又坐得舒服仲要係open kitchen 見到成個area都好乾淨同衛生叫左兩個main一個snack BRAISED AUSTRALIAN WAYGU BEEF CHEEKw/ DRUNKEN BEEF GRAVY 🥩$238⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️黎到見賣相唔算好好 但食落好有驚喜 牛煮得好淋身又好香牛味 側邊既配菜係truffle potato mash 好香truffle味 唔好睇佢細細份 食落其實好夠飽BOSTON LOBSTER BARLEY RISOTTO (s)$238 🦞⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️之前係OpenRice見到已經覺得好吸引好想試 一上碟見到龍蝦好大隻 有膏有蝦籽 食落啲肉夠厚實 risotto 好香龍蝦同忌廉味 夠creamy 食落又唔會膩 重點係個飯既texture 好粒粒分明同有咬口 好少食到呢個texture 👍🏻GRILLED PORK BELLY W/ TOMATO & GREEN APPLE SALSA🍏🐖⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個好有驚喜 pork belly調味辣辣地加埋青蘋果酸酸地 中和左個油膩感 食一啖已經食唔停口今
cafe 採用木系裝修 好靚 夠大又坐得舒服
叫左兩個main一個snack