2021-08-24 27 瀏覽
🥰久違#cafehopping ·🍝Pesto Linguine W/ Mushroom & Chicken ($98) 青醬係大食仔最愛🥰有時好怕青醬混合太多油份,但呢度既剛好唔覺油膩👍🏻雞肉粒蘑菇粒有咬口唔乾身,眨下眼俾大食仔清盤🙌🏼·🥯Smoked Salmon & Avocado Bagel ($86) 好耐無食過bagel❤️呢度既bagel烘到好香脆!!!!配埋新鮮沙律菜,成件事好fresh🥰帶點煙燻咸香煙三文魚,fav fav💓·🍰Matcha half baked cheesecake($58) 店鋪會不定期跟唔同ig甜品店合作~今次試到 中我勁勁勁愛既basque cheesecake!!好香滑,唔會過甜💓岩岩好~·🍫Hot Chocolate($48) 大食仔唔好咖啡.次次去cafe都係點朱古力😆呢杯熱朱好吸引,忍唔住飲左幾啖🤣香濃唔太甜👍🏻·☕️Flat White ($38) 而家唔飲咖啡會頭痛🥲戒不掉了….返正題先,靚靚拉花🥰易入口唔酸澀,為我既假期生色不少~·📍Cascara油麻地廟街56-58號地下C號鋪
🥰久違#cafehopping

📍Cascara