2021-09-21 485 瀏覽
kayak完煩惱緊食咩好之際,朋友介紹左呢間cafe食all day breakfast🍽到埗時間已經係下午4點幾,唔需要排隊,但店內都幾乎滿座!見到menu,第一樣入眼簾既就係全日早餐同全日奄列,價錢合理都係$85。不過就唔包餐飲,要另叫😯最後決定叫All Day Breakfast, 真係同openrice啲圖一樣,冇花冇假🤣重點係好好食😋😋😋朋友們叫既全日omelette都係冇得頂!芝士配搭絕對唔覺得漏👍🏻👍🏻👍🏻 因為太肚餓,所有人都好似化骨龍咁KO曬😂😂野飲雖然稍貴,但品質一樣咁高😳難怪openrice有咁多好評!cafe雖然細細間,但食客都好安靜,靜靜咁享受個美食,的確係好relaxing🤤希望之後有機會嘗試到佢地既pasta同甜品啦🤠

希望之後有機會嘗試到佢地既pasta同甜品啦🤠