2022-06-16
難得放底兩大千金,梗係約friend出去行下街,行街又點會少左Tea朋友話帶我去靚靚打卡,最後帶左我去皇室堡Dazzling Cafe入到去地方闊落,環境舒適打開餐牌,咦熟悉嘅感覺,原來係好耐之前係尖沙咀食過最後我地叫左Dazzling鹽酥雞拼盤,明太子意大利麵,莓好時光蜜糖吐司🍞,Ocean,百香果鮮柚茶,Dazzling珍珠奶茶鹽酥雞拼盤,三款炸物,唔會太油!甜不辣,蓬鬆且香酥可口,花枝丸口感彈牙,鹽酥雞夠惹味明太子意大利麵🍝,濃郁嘅鮮奶油醬包裹著每一啖意粉加上明太子脆卜卜,口感正👍味道更正👍👍莓好時光蜜糖吐司🍞,打卡一流,哇好多cream吖,士多啤梨夠香甜,吐司盒入面嘅面包條夠鬆脆加埋cream同士多啤梨醬一齊食YAMMY Ocean,夢幻嘅粉藍色果然係打卡之選,飲落去有少少啫喱嘅野,口感好特別百香果鮮柚茶,有鮮菠蘿西柚,都幾足料,茶底夠香濃,酸酸甜甜好好飲珍珠奶茶,就中規中矩,不過不失!
入到去地方闊落,環境舒適
打開餐牌,咦熟悉嘅感覺,原來係好耐之前係尖沙咀食過
珍珠奶茶,就中規中矩,不過不失!