2023-10-20 23 瀏覽
WM Café & Bar 好多區都有,今日第一衣去到土瓜灣分店,地方好大好寬落,坐得舒服😉 野食都好多選擇,主打西醫,今晚我就叫左以下幾樣:🍴黑松露卡邦尼意粉- 黑松露嘅香氣同滑溜嘅醬汁,令味道更加豐富。卡邦尼意粉,再加上黑松露,味道好香濃。個意粉煮得彈牙,配上香濃嘅醬汁,好食👍🏻🍴安格斯牛肉漢堡配薯條 - 佢個安格斯牛肉鮮嫩多汁,仲有新鮮蔬菜同芝士,超juicy! 同埋搭配佢哋嘅即炸薯條,薯條炸至金黃酥脆,好開胃!🍴焗法國黃油雞配伴毛豆肉配牛肝菌汁 - 焗法國黃油雞係以法式烹調方法烤至金黃色,外皮酥脆,內裡肉質鮮嫩多汁。伴毛豆肉同牛肝菌汁增加咗菜式嘅層次感同風味,令味道更加豐富, 幾少可以食到👍🏻👍🏻而家仲有個優惠,加$1就可以添一杯生啤,無限追加,超抵呀!

🍴黑松露卡邦尼意粉-

而家仲有個優惠,加$1就可以添一杯生啤,無限追加,超抵呀!