2023-11-24 5 瀏覽
呢間位於尖沙咀既So Bar都bookmark左一段時間,難得星期日收早當然要放鬆下食餐好😌本身想坐户外位置,但睇見有Live Band,唔洗諗即刻坐番室內🤣餐廳燈光昏暗加上Live Music 氛圍感MAX🎼 🤎-Thai Fresh $188💰魷魚、扇貝 、青口、蝦、生蠔各二,啲海鮮好新鮮肥美,蘸埋啲泰式海鮮汁真係一絕,勁推薦💓💓-Sichuan Chicken Wings $88💰雞翼幾有驚喜,本身以為會係炸得好乾身嗰類,出乎意料佢係包裹住好多醬汁, 微微辣 好香麻惹味😋-Roasted Spare Ribs with BBQ Sauces $188💰豬肋骨好好食,肉質軟淋好易切,而且每一啖肉都有醬汁包裹,而伴碟既薯菜都非常出色,成碟勁快清盤🤣-Sunset $58💰好重果味,酸甜開胃,覺得杯身好靚再加上粒櫻桃點綴打卡一流💓-Princess $68💰兩杯其實有啲似都係酸酸甜甜,但我更喜愛呢杯,呢杯味道偏向葡萄柚汁味好清新解膩🍹

-Thai Fresh $188💰

-Sichuan Chicken Wings $88💰

-Sunset $58💰
好重果味,酸甜開胃,覺得杯身好靚再加上粒櫻桃點綴打卡一流💓

-Princess $68💰