2020-11-13 739 瀏覽
之前喺附近返工都知道呢條街出名多好嘢食,最近見到呢條街新開左一間好文青feel嘅日式便當,趁佢仲係新開無耐即刻帶埋個女去試吓😚餐廳以自助形式,客人可以喺雪櫃揀選想要嘅便當/到收銀位置落單,餐廳內有5-6個吧枱位,室外都有一張枱,餐廳亦好welcome🐶🐶 店員見到🐶🐶都好nice又會打招呼,最細心係店員會洗乾淨手先再問你可唔可以同🐶🐶玩☺️呢點好抵讚👍🏻👍🏻👍🏻餐廳嘅裝修都好簡潔,比人一種好舒服好寧靜嘅感覺,而大部分嘅丼飯所用嘅包裝雖然係即棄,但外觀都好日系嘅感覺😆🍱 Chita Sushi $80有9款不同嘅刺生,有海膽、Toro、金目鯛、三文魚、帶子....每款都好新鮮、好鮮甜🥰🐟 一本蒲燒鰻魚飯 $120原條鰻魚🤤入口即溶,飯夠黏每一啖都係幸福嘅味的🥰.

🍱 Chita Sushi $80
🐟 一本蒲燒鰻魚飯 $120
原條鰻魚🤤入口即溶,飯夠黏
每一啖都係幸福嘅味的🥰