2023-12-04 53 瀏覽
是日活動嚟到黃埔號打完卡,放完電之後大小朋友都肚餓啦😝好耐冇食西餐,經過呢間見門口裝修幾有格調,而且位置都好闊落,我哋就揀咗呢間澳洲餐廳食飯🍴😋我哋order咗:新鮮黑松露菇🍄扁意粉🍝有新鮮砲出黎嘅黑松露片,個汁好creamy好香!意粉煮得唔會太硬,吸晒d汁,好好味😋(妍妍好鍾意麵食類嘅嘢,基本佢自己KO一大碟😂)意式辣肉腸pizza🍕呢款pizza係妍媽私心想食,上面有大大塊嘅辣肉腸好正!而意式辣肉腸味道鹹香,唔辣但好惹味 !pizza餅皮嘅厚度啱啱好,食落煙煙韌韌,再配合埋cheese,食個不停!芝士香烤粟米🌽粟米烤得香甜多汁可口,面頭撒了少少芝士粉😋澳洲雞鹽炸薯條🍟食落口感覺好香脆,鹹鹹地嘅鹽加上熱辣辣嘅薯條,好新鮮好好味!(我地極速清晒)

我哋order咗:

新鮮黑松露菇🍄扁意粉🍝

意式辣肉腸pizza🍕

芝士香烤粟米🌽
粟米烤得香甜多汁可口,面頭撒了少少芝士粉😋

澳洲雞鹽炸薯條🍟