2023-02-17
聽朋友介紹大圍開左一個隱世小店,不論係食物定環境都好高質👍👍👍,所以就黎左朝聖啦👋👋👋雖然係隱世要穿梭村屋間,但路痴的我表示跟住Google map都唔難搵,easy case🎉🎉🎉角落生物表示不論係燈光裝飾都配合得好好,感受到店主既誠意😊😊😊叫左杯波羅沙冰$36,有驚喜喔,好靚靚丫,藍色係店主特調既柑橘汁汁黎架,咁樣既配色係靚靚的,不單止係靚,飲落都係滿滿波羅喔,應該係用左好多波羅黎打的所以先做到咁濃郁波羅味,棒棒的👍👍😘😘呢個雞翼都相當出色,皮脆肉嫩,香香既香草味仲有少少辣,好好食👍👍仲有呢個鬼門雞腎,有驚喜喔,少食雞腎的我都覺得好好食丫,有少少辣辣但同青瓜出奇地好夾,雞腎又好清爽,一口接一口食喔😍😍😍呢個手撕雞夾餅好好食丫我的媽丫,餅皮外脆內軟同手撕雞好夾丫,雞肉好滑,調味調得好香,唔會好濃胡麻醬味有點清爽,有汁得黎唔會影響到個餅皮淋晒,so nice👍👍👍👍最後仲叫左個牛牛烏冬,湯底係店主自己熬製的,好香牛味清爽的,唔會好油,溏心蛋好動L丫好好食丫,烏冬係手打鳥冬黎,吸晒湯汁,好滑好香丫成間小店令人好舒服,好chill丫,食物又好食,我會再黎架👏👏👏👏
波羅味,棒棒的👍👍😘😘