2025-02-13
老公突然話好想食日本壽司,所以即刻搵返間正宗日本餐廳🍴 由日藉廚師主理👍🏻我地揀咗上環呢間鮨政 🍣餐廳唔算好大但環境雅緻舒服~好難得星期六日都仲有午餐set🥰而且佢嘅午餐Set lunch 都算有好多款可以揀👍🏻價錢仲要唔貴🤩每個定食都已經包咗前菜沙律🥗茶碗蒸。我哋就揀咗:🌟五點刺身配迷你鰻魚飯定食(特選午餐set $260)鰻魚燒得好香口!肉質肥美嫩滑😍加埋特製醬油甜而不膩,好快已經食晒成碗😁 五款刺身包括有三文魚、帆立貝、牡丹蝦、吞拿魚同埋油甘魚, 件件都超大件切得好厚身,全部都好新鮮鮮甜美味🤤🌟政寿司定食 (Deluxe Sushi Set $188)海膽壽司好正!入口即化!而且好鮮甜美味🤤另外北海道帶子、香葱吞拿魚軍艦、油甘魚、三文魚等都肉厚滑嫩,新鮮肥美,口感豐富👍🏻每日由日本空運新鮮食材,所以每件壽司每都好新鮮😋依家餐廳仲有限定優惠,即場Follow佢哋餐廳社交平台就送一客甜品 - 朱古力泡芙🥰Weekend以咁嘅價錢食到咁高質嘅lunch set真係好滿足😍
我地揀咗上環呢間鮨政 🍣
餐廳唔算好大但環境雅緻舒服~
好難得星期六日都仲有午餐set🥰
我哋就揀咗:
🌟五點刺身配迷你鰻魚飯定食(特選午餐set $260)
海膽壽司好正!入口即化!而且好鮮甜美味🤤
每日由日本空運新鮮食材,所以每件壽司每都好新鮮😋