2021-11-21 64 瀏覽
今日係將軍澳覓食,忽然想食日式料理,於是係將軍澳中心搵到呢間高質小店! 入到去環境都好舒適,座位都好多好濶落!我哋點左份吞拿魚壽司6貫,呢道有吞拿唔同部位嘅壽司,有中拖羅,赤身,托羅蓉等等,每件都好新鮮,食落啲口感油脂都非常豐富,入口即溶,呢道真係好值得一試!另外我哋都叫左份軟殼蟹壽司卷,呢道份量好足,有好多件,軟殼蟹炸得好香脆,食落好香口,完全係超水準!我哋仲點左份比目魚西京燒,呢道係我哋全晚最有驚喜嘅一道餸,魚烤完之後啲魚肉都係十分嫩滑,而個魚皮就烤到好香脆,配搭埋個沙律醬,越食越開胃,食唔停口!最後我哋都點左幾樣串燒,串燒份量都好足,每件烤得個火侯都岩岩好,燒到好入味,由期個牛舌係十分之香口,個冬菇都好多汁,雞腎就十分之爽口! 最特別係個安格斯一口牛,入口即溶好香牛味!嚟開將軍澳玩嘅朋友可以嚟呢到一試,性價比極高,值得一試!

嚟開將軍澳玩嘅朋友可以嚟呢到一試,性價比極高,值得一試!