2018-10-29 50 瀏覽
今日同朋友收工之後忽然好想食日本野,行過金巴利道見到間好有日本風格既餐廳,即刻俾佢吸引左我眼光,望下餐牌都幾吸引就即刻入去坐底。入面環境非常適合傾計,坐得又舒服之後即刻點左好多野食首先前菜叫左個和風蕃茄沙律,配以日式燒汁同黑椒非常開胃惹味呀!!!平時唔係點食蕃茄既我都忍唔住係咁食之後小食叫左蒜香燒牛舌心、燒鮮雞腎、雞皮露荀串,啲香料比例恰到好處,又唔會感覺油膩終於輪到我最愛既魚生刺身,叫左個Omakase刺身拼盤,廚師會揀當季最靚最新鮮既魚生,侍應仲會親切地介紹每種魚生,仲有唔同既食法添。魚生控既我地食到lam lam 利🤤最後再叫左四件壽司作為今晚圓滿既結束,包括三文魚腩、油甘魚腩、蟹膏帆立貝、鱈場蟹腳。鍾意食日本野既朋友仔一定要黎呢度試試!
入面環境非常適合傾計,坐得又舒服

之後即刻點左好多野食

平時唔係點食蕃茄既我都忍唔住係咁食

鍾意食日本野既朋友仔一定要黎呢度試試!