2021-02-11 58 瀏覽
年三十朝早都要上堂,放學之後趕住返屋企準備團年飯,所以要食個quick lunch🏃🏻‍♀️食快餐就最快,所以上網搵吓邊間近我又好食,見到呢間 @burgermanhk 係香港top 10 burger,咁就一於食好啲,嗌個靚包試下!🤑🍔 招牌芝士漢堡 $65原本想食丹麥藍芝士漢堡,不過賣曬🥲 咁就簡簡單單食個原汁原味嘅漢堡包啦,更加試到餐廳嘅基本功!皮烘得好脆,牛肉勁juicy好厚身,牛味好出,而且一邊咬一邊滴汁🤤 芝士片都係濃味👍🏻 個包都疊得幾高,難啲一啖食曬所有料😂套餐 +$20 有小食同飲品🥗 田園沙律就黎牛年🐮,咁就食下草啦🤣 份量都幾多,菜好新鮮,食到chop chop聲😂 配埋我至愛嘅麻醬同埋車厘茄,呢個沙律又健康有好食😋🥤 罐裝汽水我要左+C檸檬🍋 酸酸甜甜,好正!餐廳幾貼心,提供埋即棄手套,唔洗食到好狼狽👍🏻 Staff又幾nice~ 食完之後飽肚之餘又唔覺得滯😆💰$85

🍔 招牌芝士漢堡 $65

套餐 +$20 有小食同飲品

🥗 田園沙律

🥤 罐裝汽水
我要左+C檸檬🍋 酸酸甜甜,好正!

💰$85