2021-12-20 58 瀏覽
有時候都會突然間好想食日本鐵板燒 因為太耐都冇去過旅行 其實都幾掛住去日本鐵板燒餐廳食嘢 所以今次亦都上網睇下香港有啲乜嘢好地方可以搵 同日本差唔多嘅日式鐵板燒餐廳 所以就畀我發現到呢一間 呢間係我上網睇到介紹嘅 所以就過咗嚟呢度食啦首先過到嚟見到個環境真係好靚 基本上大部分都有開放式嘅操作 可以睇到廚師喺鐵板上面嘅燒烤 所以亦都令到個場面好香 好熱鬧然後就睇下有啲乜嘢食龍蝦呢個龍蝦估唔到係咁大隻 再加上去因為係鐵板燒出嚟 所以真係好香 同埋佢已經處理咗啲 外殼嘅問題 所以真係好好食 龍蝦係有先前嘅味道北寄貝 $128呢個望落去真係超級有驚喜嘅 北寄貝 呢個 北寄貝 好大隻 而且有好好食 同樣都係有先前嘅味道 再加上我覺得擺落口嘅時候啖啖肉嘅海鮮真係一個好爽嘅感覺
然後就睇下有啲乜嘢食
龍蝦