餐廳: 金記冰室 (數碼港商場)
資訊:

2021-07-25 118 瀏覽
今日去數碼港行吓街,嚟到金記冰室食埋個晚餐先!叫咗個二人餐,有好多款不同的小菜可以選擇。我哋叫咗個西蘭花炒蝦球,小店的鑊氣十足,蝦球的蝦肉好彈牙好新鮮,西蘭花吸入了醬汁,送飯食係一流,份量都算多!新鮮咕嚕肉炒菠蘿,是金記推介,用上新鮮的菠蘿肉,食落去好清甜爽口,是解薯之選。咕嚕汁都好酸甜,加上新鮮菠蘿,也是送飯一流。咕嚕肉都好彈牙,炸得香口,脆卜卜,好正!再加了個沙薑雞例牌,雞肉香滑彈牙,沙薑汁又好鹹香,好食。少有做得雞肉都甘入味最後加上冰鎮奶茶,茶底香濃,奶味好滑,一流!呢個係金記必飲!
今日去數碼港行吓街,嚟到金記冰室食埋個晚餐先!