2019-04-01
星期五收工之後去咗朋友介紹嘅鉄人大盛🙆🏻🙆🏻今日去到全場爆滿好彩book咗位✌🏻呢度嘅任食放題分咗3個時段 但價錢係一樣嘅每位328再加一 小朋友仲有半價💰餐廳嘅座位都幾闊落唔會話同隔離好近好逼😼有鐵板燒位同埋普通座位我今日就坐咗喺鐵板燒位♨ 會有個哥哥喺你面前燒㗎👀嗌咗幾款鐵板燒嚟試下 師傳好快手唔駛等好耐就有得食🤤同埋每款食物上枱都熱辣辣好抵讚👍🏻👍🏻🐮鐵板羊架幾大隻 燒到外皮好脆 咬落去好Juicy😋😋🐂燒汁一口牛幾大份 肉質幾嫩🤓鰻魚都好大舊 食落啖啖肉😎🦆法式鵝肝好厚肉 外脆內嫩好好食😋😋🧀芝士醬帶子 果然芝士配咩嘢食都係咁夾😋牛油燒扇貝 呢個扇貝全部都大大舊仲要好鮮甜💗💗燒物叫咗🍗燒雞翼同埋🍍燒菠蘿 個菠蘿又甜又Juicy好食😋😋刺身都試咗好多款💟油甘魚 💟希靈魚 💟螺片 💟甜蝦 💟三文魚 💟赤貝 💟帶子 💟北寄貝💟三文魚腩刺身幾新鮮 同埋全部都俾足完全冇漏單好抵讚呢度嘅🥤嘢飲都有好多唔同款除咗平時食開放題都有嘅可樂 忌廉 雪碧 芬達 忌廉鮮奶 烏龍茶 雪梨茶 玉露 呢度仲有🍺啤酒tim最正係有埋Haagen dazs雪糕任食🍨見到真係心心眼咗😍😍仲有好多唔同味暫時見到有雲
今日去到全場爆滿好彩book咗位✌🏻
最正係有埋Haagen dazs雪糕任食🍨
見到真係心心眼咗😍😍
仲有好多唔同味
暫時見到有雲呢拿 🍓士多啤梨 🍌香蕉 🍫朱古力同埋☕咖啡味
300幾蚊嘅放題仲有埋Haagen dazs雪糕真係好抵食🥰🥰