2024-07-21 542 瀏覽
最近俾我搵到間新開日式放題,主打任食壽喜燒,仲分咗5個level,最平既set係$228。我同友人有選擇困難😂最後決定食Level 5😏因爲可以一次過食到115品😍仲可以任食日本和牛、海鮮、刺身、壽司、炸物及甜品,一次過滿足多個願望😌Level 5嚴選山形縣產藏王和牛+極上刺身+極上壽司+海鮮放題($598) .山形縣產藏王和牛上肉、赤身肉、牛舌等口感各有不同,整體質素甚高,雪花分布均勻,口感軟嫩,牛味濃郁每位加$100仲可以食埋宮城縣產仙台A5霜降黑毛和牛😉岩晒牛魔王,點埋蛋漿更滑溜 ,入口即溶,配合壽喜燒湯底😋真係食到停唔到口🥹刺身有帆立貝、三文魚等,夠肥美鮮甜另外,每位更加送壽司拼盤,有拖羅、赤身、油甘魚、鯛魚、炙燒和牛同三文魚腩等,非常豐富仲有多款炸物:芝士年糕、蟹肉忌廉薯餅及炸蠔等,食即叫即炸夠新鮮,個人幾鐘意食芝士年糕😋鹹香煙韌 ,炸物大致唔錯,炸得夠乾身唔油膩自助區亦有多款火鍋配料、前菜同和食無限任拎任食,仲有雪糕任唧。食到最後,每人仲有一份日式疏乎厘班戟,職員話係開張限定,每4位會送原隻龍蝦刺身 (只限Level 5)和牛質素真心唔錯,座位夠寬敞,鍾意食牛既朋友不妨試下
最近俾我搵到間新開日式放題,主打任食壽喜燒,仲分咗5個level,最平既set係$228。我同友人有選擇困難😂最後決定食Level 5😏因爲可以一次過食到115品😍仲可以任食日本和牛、海鮮、刺身壽司、炸物及甜品,一次過滿足多個願望😌

刺身有帆立貝、三文魚等,夠肥美鮮甜

和牛質素真心唔錯,座位夠寬敞,鍾意食牛既朋友不妨試下