2024-07-05
今次呢間餐廳真係有啲驚喜!環境方面,餐廳嘅裝潢好有風格,燈光柔和,座位間距適中,唔會太迫,感覺好舒服。音樂亦都係輕鬆嘅背景音樂,令到人好放鬆。食物質素方面,真係冇得彈!我叫咗烤雞串同糯米飯,雞串燒得啱啱好,外層香脆,入面肉質嫩滑,味道濃郁,佐料調得非常好,唔會過甜亦唔會太鹹。糯米飯包得好靚,黏度剛好,香味撲鼻,一啲都唔會乾。配埋個泰式青木瓜沙律,酸辣適中,清新爽口,啱晒夏天食。員工服務真係要讚一讚。從入門到埋單,服務生都好有禮貌,面帶笑容,服務態度非常好。問佢哋關於菜式嘅問題,佢哋都細心解答,仲會俾啲建議,令我哋食得更加開心。總括嚟講,呢間餐廳真係值得推介,無論係環境、食物質素定係員工態度,都係一流。下一次我一定會再嚟試其他嘅菜式,睇下有冇其他驚喜!