身為香港人一定要支持香港飲食文化🍜🍜,車仔麵就係香港最大飲食文化之一️😋‼️最近都經常出入油麻地,搵到呢間超平價又有得食龍蝦嘅車仔麵🍜,身為香港人嘅我就梗係過嚟試吓呢種高質香港特色美食啦🦞❤️‼📌殿·龍蝦車仔麵🦞🍜$68超級震撼的價格,竟然60幾蚊可以食到咁大碗麵,仲要有龍蝦🦞,龍蝦啖啖肉🤩,真係食一碗等於賺咗一碗‼️‼️而且另外仲可以加兩個餸,我揀咗滷水雞翼,味道唔錯,冬菇都夠腍😋😋📌車仔麵- 五餸麵🍤🥟🥬🍜$52超欣賞呢間餐廳,叫多咗餸的款式,都唔會減走你送菜嘅份量👍🏻👍🏻👍🏻佢哋係用一隻大碟裝起你揀嘅餸菜👍🏻👍🏻推薦他們的南乳雞翼,即叫即炸,相當脆口入味😋😋魚皮餃都唔錯,夠彈牙🐟!📌飲品喜歡呢度除咗汽水之外仲有果汁選擇,感覺健康啲🤣👍🏻🍹

📌殿·龍蝦車仔麵🦞🍜$68

📌車仔麵- 五餸麵🍤🥟🥬🍜$52

📌飲品
喜歡呢度除咗汽水之外仲有果汁選擇,感覺健康啲🤣👍🏻🍹