2021-12-12
趁住放假,約咗住將軍澳嘅friend嚟到佢屋企附近食個lunch~我哋揀咗將軍澳海旁呢間西餐廳,佢係Pet friendly嘅西餐廳,可以帶狗狗嚟🐶仲有Pet Menu添~等狗狗可以一齊食嘢~餐廳好大,坐得好舒服,而且幾闊落,有lunch set,大概$138至$148~包餐湯同飲品,有外賣區,可以同狗狗一齊坐,或者堂食區,但係狗狗就冇得入去All day breakfast$138好大份嘅全日早餐,可以揀窩夫或者pancake🥞我哋揀咗窩夫,軟淋淋嘅窩夫🧇兩條腸仔,3塊煙肉,仲有薯仔絲🥔整成嘅薯餅,幾好味😋炒蛋幾香滑Crispy Fish Benny $138特別嘅炸魚,薯條絲包住魚柳,外皮幾香脆,入面嘅魚柳幾好味😋仲有沙律菜🥗作為配菜,感覺幾健康,而且仲有薯蓉,幾鍾意佢嘅蘑菇汁~Pumpkin soup南瓜湯幾濃郁,甜甜地,幾好飲~Vanilla milkshake $28跟餐加$28就有Milkshake~我同friend都好想試吓!有大大嚿cream喺面,飲落有好香嘅雲呢拿味,甜甜地,幾正Kale Kickstarter $28係一個健康嘅飲品,佢用咗羽衣甘藍,香蕉🍌士多啤梨🍓
All day breakfast$138
Crispy Fish Benny $138
Pumpkin soup
南瓜湯幾濃郁,甜甜地,幾好飲~
Vanilla milkshake $28
Kale Kickstarter $28
係一個健康嘅飲品,佢用咗羽衣甘藍,香蕉🍌士多啤梨🍓,由健康嘅水果整成嘅,飲落幾香甜,有種奇異果酸酸甜甜嘅感覺,幾好飲
Red velvet cake $78
飯後甜品就試吓呢款蛋糕🍰紅色嘅蛋糕配上白色嘅椰絲,睇落好靚,食落好好味😋
餐廳職員嘅服務態度幾好,值得嚟試試~