2020-04-12
話說琴日咪去咗大坑嘅🐥其實晚餐我食咗我好鍾意嘅一間日式黃店❤️喺正大坑嘅中間叫做角川你間野係食日本串燒嘅仲有啲小食鍋物 其實我前排先至食過但係我又好想帶肥仔去食喎🤣肥仔食完都話嗰個高野豆腐真係不得了地好食👍🏻👍🏻👍🏻 佢嗰個豆腐嘅質地同埋嗰個湯就真係配合得天衣無縫 我好難解釋俾你聽 但係我食到日本嘅味道😍 另外嗰個雞肉棒都好唔錯 點蛋黃汁簡直係一流👍🏻 我非常鍾意嗰個小甘薯佢呢有一個好特別嘅醬汁令到個小甘薯更加好食😚 性價比最高一定係嗰個粟米$28有成兩大條😂😂 相比起性價比最高一定係個秋葵都係$28不過得五小條🤭 今次試埋個海鮮烤鯖魚 好老實講我覺得呢間嘅海鮮性價比就麻麻哋😯 $58唔係話真係好好食 上次食嗰個油甘魚鮫都唔係話好好食 所以我下次再嚟食應該會食所有海鮮以外嘅嘢😬😬😬其實淨係個高野豆腐都足夠我哋食好多好多次❤️❤️❤️
其實晚餐我食咗我好鍾意嘅一間日式黃店❤️
喺正大坑嘅中間叫做角川