MM爸過開油麻地做嘢,話不如喺附近搵嘢食佢試過去Plato Cafe & Bistro呢間樓上Cafe 食晏, 話不如今次試吓食晚餐😊我哋今晚試咗餐廳嘅$498二人餐❤️首先每人一碗南瓜湯+加熱了的麵包。麵包有加熱,蕉媽暗暗加分。南瓜湯味道香濃,味道剛剛好。❤️頭盤有好多選擇包括1️⃣凱撒沙律🥗/2️⃣炸新鮮洋蔥🧅圈/3️⃣英式炸魷魚🦑圈/4️⃣水牛城雞翼🐔3件/5️⃣酸忌廉脆煙肉薯條🍟/6️⃣蒜蓉牛油炒雜菌🍄我哋揀咗炸新鮮洋蔥圈🧅,洋蔥圈香口惹味,一食唔停得口。❤️意粉/意大利飯今日揀咗食黑松露帶子蘑菇意粉🍝,黑松露味道香濃,帶子亦有煎到金黃色,蘑菇🍄意粉配上黑松露味道非常可口,意粉軟硬度剛剛好。❤️主菜有三款選擇1️⃣香草燒法式羊架🐑2️⃣加拿大豬鞍架🐖3️⃣美國安格斯西冷牛扒🥩我哋揀咗食法式燒羊架,我要求煮七成熟,廚師能夠做到我的要求。大胃王嚟到都唔怕,因為主菜份量大。羊架有兩大塊,外皮煎到金黃色,但羊肉🐑內層保留肉汁。配菜是焗到金黃色的薯仔🥔和我哋食到一件都冇淨,清碟😆。甜品有芝士🧀蛋糕和Haagen-Daaz雪糕🍨2種選擇。芝士蛋糕味道偏甜,但mm爸喜歡嗜甜,所以他很喜歡。👍🏻餐廳環境非常闊落,客人坐得好舒服, 非常適
MM爸過開油麻地做嘢,話不如喺附近搵嘢食

我哋今晚試咗餐廳嘅$498二人餐

❤️頭盤有好多選擇
炸新鮮洋蔥圈

我哋揀咗炸新鮮洋蔥圈🧅,洋蔥圈香口惹味,一食唔停得口。

❤️意粉/意大利飯
黑松露帶子蘑菇意粉

❤️主菜有三款選擇
1️⃣香草燒法式羊架🐑
2️⃣加拿大豬鞍架🐖
3️⃣美國安格斯西冷牛扒🥩

烤羊架

👍🏻餐廳環境非常闊落,客人坐得好舒服, 非常適合好啱一班人聚餐

在此讚一讚員工服務態度很好,經常為我們加水,亦很有禮貌。蕉媽亦因此多加小費給服務員

炸新鮮洋蔥圈
黑松露帶子蘑菇意粉