2023-04-22
Ooo高CP值日本丼物ooO主打多款日式和風丼飯,有多款高CP值食物,蕎麥冷麵、鍋物、蛋蓋飯、咖喱飯、烏冬、丼飯等,選擇甚多,主食約$45-$65元👍🏻,怪不得大家說是中環區OL最愛的外賣店之一。我選擇在店內享用, 堂食位置不多但勝在晰叫即做,食物熱熱的送上,令人滿意😋。OooooO🔸壽喜燒牛肉鍋 (配飯/烏冬) $61壽喜燒最重要就是壽喜燒湯底,最怕太鹹嘅湯底,但呢間既湯鹹甜度剛好💯🌟,仲配有大量肥牛,配料有豆腐、海苔、嗚門卷及大量娃娃菜,CP值非常高‼️OooooO🔸照燒雞扒配胡麻醬烏冬 $57大大件雞扒碎上方便客人享用, 最有驚喜是配菜既牛油蜜糖粟米👍🏻,非常用心地用牛油蜜糖烤烘而成,甜甜香香的。OooooO🔸鐵板牛油粟米 $22非常香甜的粟米粒烤烘得外層香香甜甜, 一流!💕💕OooooO🔸中華沙律 $22爽爽的海草絲加上沙律汁幾開胃!OooooO🔸特飲(跟餐加$15)白桃四季春, 茶味清香炭燒烏龍, 茶味較濃
🔸壽喜燒牛肉鍋 (配飯/烏冬) $61
🔸照燒雞扒配胡麻醬烏冬 $57
🔸鐵板牛油粟米 $22
非常香甜的粟米粒烤烘得外層香香甜甜, 一流!💕💕
🔸中華沙律 $22
爽爽的海草絲加上沙律汁幾開胃!
OooooO
🔸特飲(跟餐加$15)
白桃四季春, 茶味清香
炭燒烏龍, 茶味較濃