2023-10-30
屋企人呢排好想食大閘蟹字我又想打邊爐,我哋就搵到有一間任食大閘蟹海鮮火鍋放題✺⋆* (⸝⸝⸝´▽`⸝⸝⸝)⋆*✺,價錢方面都唔算太貴!真係幾高CP值!( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨任食大閘蟹 大閘蟹我平時好少食,但爹哋就係呢方面嘅專家,佢話呢度嘅大閘蟹真係掂,完全拍得上係出面買嘅大閘蟹專門店,見到啲蟹膏就知係正嘢!( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨一次性極上蒸海鮮海鮮方面都好鮮甜,無論係帶子定係鮑魚,仲有佢嘅青口一啲沙都冇,清理得非常之乾淨。( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨美國特選牛肩胛、優質豚肉如果肉方面我就比較鍾意食牛肉同豬肉,豬肉比起牛肉更加鬆軟,而牛肉方面選用左特選牛肩胛,所以肉質相對會比較有口感,但兩款用嚟打邊爐都係一流!( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨春卷小食都有好多選擇,我就最鍾意食佢哋嘅炸春卷啦,夠晒香脆。( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨翠玉瓜蔬菜方面,自己最鍾意食翠玉瓜好鮮甜。( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨菠蘿估唔到連燒菠蘿都有超級多汁。( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨韓國雪條、Milktop 雪糕另外,仲有大量雪條雪糕提供真係好正啊!
( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨任食大閘蟹
大閘蟹我平時好少食,但爹哋就係呢方面嘅專家,佢話呢度嘅大閘蟹真係掂,完全拍得上係出面買嘅大閘蟹專門店,見到啲蟹膏就知係正嘢! ( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨一次性極上蒸海鮮
海鮮方面都好鮮甜,無論係帶子定係鮑魚,仲有佢嘅青口一啲沙都冇,清理得非常之乾淨。 ( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨美國特選牛肩胛、優質豚肉
如果肉方面我就比較鍾意食牛肉同豬肉,豬肉比起牛肉更加鬆軟,而牛肉方面選用左特選牛肩胛,所以肉質相對會比較有口感,但兩款用嚟打邊爐都係一流! ( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨春卷
小食都有好多選擇,我就最鍾意食佢哋嘅炸春卷啦,夠晒香脆。 ( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨翠玉瓜
蔬菜方面,自己最鍾意食翠玉瓜好鮮甜。 ( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨菠蘿
估唔到連燒菠蘿都有超級多汁。
( •̀ •́ ) ̖́ᕗ✨韓國雪條、Milktop 雪糕
另外,仲有大量雪條雪糕提供真係好正啊!