2024-02-20 10 瀏覽
聽講香港工業中心專賣批發價嘅女裝衫,今日特登去咗見識一下!雖然衫嘅款式唔太合心水,不過我哋都行哂成個場慢慢睇,最後行到都肚仔餓喇~索性直接係地庫個Food court到食埋喇!我哋點咗個薯仔沙律、南蠻炸雞咖哩飯同埋雞扒咖哩烏冬,出餐速度都幾快,好適合平時想快食嘅朋友,不過依到食物嘅味道絕對唔hea!先講講南蠻炸雞咖哩飯先,啲雞塊炸起好香脆,而且本身亦有調味,配埋甜甜地嘅日式咖哩十分惹味,簡直係白飯小偷!另外,雞扒咖哩烏冬嘅雞扒煎得表皮好脆,配上日式咖哩好開胃,好鐘意烏冬掛湯嘅感覺,而且份量亦都比較大份,cp值好高,大件夾抵食。而薯仔沙律就係我日常至愛,平時餐牌上有嘅我都會叫一份,咁依到都係水準發揮,係普遍日式餐廳嘅味道~