2023-10-05
之前肉桂狗做主題已經嚟過一次,今次有鬆弛熊又忍唔住再嚟食啦好!最推介拉麵同炸物🥰🥰影相真係超靚呀❤️加$68仲可以換到摺疊式嘅購物袋,大大個好啱出街買嘢用😍🍜特製黑醬油拉麵 $98黑醬油湯底超級香濃,亦都唔會過鹹,湯拉麵除咗有叉燒,仲有豬軟骨,豬軟骨超好食好入味又夠淋,兩款拉麵更加鍾意呢一款,因為有豬軟骨真係好好食呀🍜特製沾麵 $108沾麵上面有鬆弛熊三位主角嘅造型魚蛋真係好可愛!可以選擇四款唔同嘅湯底配搭,有牛奶,黑醬油,芝麻醬,味噌湯,我哋今次揀咗味噌湯,拉麵有口感,配美珍湯味道唔會過濃,啱晒唔鍾意重口味嘅朋友!叉燒都好淋好味🐥炸雞拼章魚燒 $69章魚燒外皮好脆,外脆內軟超級好食,炸雞都唔厚粉入邊仲好Juicy!🍹特製百香果梳打 $39🍹特製士多啤梨梳打 $39兩款飲品我哋比較鍾意百香果口味,好清新,啱晒食炸物同埋拉麵!仲附送中有夾心嘅棉花糖,棉花糖表面都有鬆弛熊嘅角色,好味又靚!
🍜特製黑醬油拉麵 $98
🍜特製沾麵 $108