餐廳: 富山麵家
資訊:

2023-10-06 57 瀏覽
《富山麵家 (銅鑼灣)》今次富山麵家同鬆弛熊主題cross over!拉麵、炸雞小食、飲品都見到鬆弛熊嘅身影今次我地食左特製牛奶湯沾麵同黑醬油湯拉麵,拉麵煙韌同好滑,𠽌一聲就食左落口,湯底唔係重口款式都幾大眾化。炸雞章魚燒香口脆身,最特別一提嘅係佢嘅士多啤梨醬,幾有創意!最後仲有百香果同士多啤梨特飲,食完拉麵飲返啖水果味梳打水gur哂!如果你都想試下呢間期間限定主題聯乘拉麵,記得bookmark定呢間餐廳,約埋三五知己一齊嚟試下👨‍👨‍👧‍👦#富山麵家 #rilakkuma #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfood #foodblogger #hk #hkig #hkigers #hkfoodblog #hkfoodstagram #japanesefood #asianfood #ramen #tokyo
《富山麵家 (銅鑼灣)》

特製黑醬油拉麵