2024-08-12
實在太掛住梳乎厘pancake la見到phi呢期出蜜瓜主題即刻捉個fd去試吓先餐廳好大 木系裝修天然舒服好啱chill住grils talk侍應態度都好有禮貌見到 炙燒半溶芝士吐司$92賣相好吸引 仲好大份添係丹麥吐司超重牛油香又鬆化鋪滿半熔化芝士再加焦糖脆脆面中間夾住啲火腿咸咸甜甜咁好好味 好有驚喜咁耐無食飯揀左濃鮮龍蝦意大利飯$165橙色好吸引呀 入口都幾濃龍蝦味面頭都有唔少龍蝦肉 正👍🏻意大利飯口感啱啱好 配埋creamy龍蝦汁好味蜜瓜在初夏升溫時 $142大大個蜜瓜好搶鏡梳乎厘空氣感足 滿滿蛋香好快就比我哋ko左配埋清甜蜜瓜好甜滿足😌最後仲叫左兩杯飲品蜜瓜在沙冰降温時$68漂浮士多啤梨梳打$48兩杯都唔會太甜 唔錯@phi.coffee.pancake#Phicoffee #phi #coffee #Souffle #Pancake #Cafe #打卡 #Chill #coffeeshop #dessert #hkcafe餐廳:PHI Coffee & Pancake (中環)地址:中環士丹利街19號卡佛大廈2樓1號舖Openrice:https://bit.ly/3GCeJ
實在太掛住梳乎厘pancake la
蜜瓜在沙冰降温時$68
漂浮士多啤梨梳打$48
兩杯都唔會太甜 唔錯
@phi.coffee.pancake
餐廳:PHI Coffee & Pancake (中環)
地址:中環士丹利街19號卡佛大廈2樓1號舖
Openrice:https://bit.ly/3GCeJKh